Portfolio signature

Itt a soha vissza nem térő lehetőség a kriptopiacon?

Portfolio
Az elmúlt hetek meglehetősen eseménytelenül teltek a kriptopiacon, már ami az árfolyammozgásokat illeti. Az emelkedésnek és a befektetői hangulatnak a bitcoin ETF-ekből történő kiáramlás mellett a nyári időszakban meglehetősen alacsony vállalati befektetési forgalom sem kedvez, a mostani korrekció azonban remek beszállási lehetőségeket kínálhat, különösen az ethereum esetében. Éppen ezért megnéztük, hogy mit mutat a technikai kép jelenleg az ethereum és a legnépszerűbb kriptovaluták esetében.

Az ethereum árfolyama május elejétől május végéig több mint 40 százalékot ralizott, miután az amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) jóváhagyta az ethereum ETF-ek piacra lépését elősegítő szabálymódosítást, ami a bitcoin ETF-ek sikere után újabb mérföldkő a kriptovaluták befektetési eszközként való elismerésében.

Azóta azonban lassú lecsorgást láthatunk az ethereum esetében, a májusi 3977 dolláros csúcs elérése óta már mintegy 12 százalékot esett az árfolyam, nagyobb felpattanást pedig az sem hozott, hogy a héten a SEC befejezte azt a vizsgálatot, amely annak megállapítására irányult, hogy az ethereum  értékpapírnak minősül-e.

Ezt egyébként a vizsgálat középpontjában álló Consensys jelentős győzelemként értékelte az Ethereum-hálózat fejlesztői és iparági szereplők számára.

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés