Előfizetői tartalom

Ezekben az országokban a legboldogabbak a dolgozók a világon: itt a top 10-es lista

Portfolio
Életünk nagy részét munkával töltjük, így nem meglepő, hogy az állásunk komoly hatással van a mentális egészségünkre és a közérzetünkre. Miközben a munkánk stresszt okozhat, ugyanakkor célokat, motivációt is adhat. A Gallup idén elkészített egy felmérést, amely a dolgozók munkahelyi lelkiállapotát mérte fel, és felállított egy sorrendet, hogy mely országokban a legboldogabbak a munkavállalók, és hol szenvednek a leginkább.

A Gallup globális munkahelyi felmérése a világ több mint 160 országából gyűjtött adatokat, mintegy 128 ezer dolgozó megkérdezésével. A kutatás azt hivatott megállapítani, hogy milyen a dolgozók mentális állapota, és hogy érzik magukat, rákérdezett, hogy mennyire élvezik a munkájukat, de kitért a munkahelyi stresszre, a haragra és a magányosságra is – írja a CNBC. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés