FONTOS Kiderült: szép csendben gigaösszegű devizahitelt vett fel Kínától a magyar állam
 
Előfizetői tartalom

Az OTP volt a nap sztárja, mínuszban zártak a nyugat-európai tőzsdék

Portfolio
Az elmúlt napokban vegyes mozgásokat láttunk a piacon, Európában ma is iránykeresés látszik, a magyar piac viszont ennek ellenére jól teljesít, és a BUX index új történelmi csúcsot is beállított. Közben az USA-ban nagyrészt emelkednek a tőzsdék, bár csak mérsékelten. Érdemes megjegyezni, hogy holnap érkezik az amerikai jegybank preferált inflációs mutatója, részben ez is indokolja, hogy már ma is óvatosabbak a befektetők, illetve inkább kivárásra játszanak.

2024. június 27. 22:03 Megosztás Emelkedéssel zár az amerikai tőzsde Este 10-re a zárásra sem változott lényegesen a tőzsde az Egyesült Államokban: A S&P 500 eseménytelen napot követően +0,09 százalékban zárt. A DOW 36 pontot emelkedett, ezzel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés