Előfizetői tartalom

Gloster: tovább nő a nyitott rendelésállomány

Portfolio
A Gloster nettó 3369 millió forint értékű nyitott rendelésállománnyal zárta 2024. első félévét, ami 139 százalékkal magasabb a 2023. év azonos időszakához képest. Ez jelentős, átlag 78 százalékos (CAGR) növekedést jelent az első féléves nyitott rendelésállomány növekedési ütemében 2021 óta – áll a Gloster BÉT-en publikált közleményében.

Nyitott rendelésállományba kerül minden termék és szolgáltatás, amelyről a Gloster Csoporthoz tartozó összes leányvállalat érvényes megrendeléssel rendelkezik, de még nem kerültek teljesítésre az ügyfelek számára, 2024. június 30-ig. A Gloster negyedéves nyitott rendelésállományai a következőképpen alakultak: A társaság nyitott rendelésállománya (order backlog)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés