Portfolio signature

Kritikus szinten a bitcoin, ezen áll vagy bukik most minden!

Portfolio
Az elmúlt napok csúnya kriptopiaci esését követően felpattant a bitcoin és más kriptoeszközök árfolyama is. A piacot több tényező együttese is nyomás alá helyezte, ennek következtében pedig több fontos technikai szint elesett a bitcoin esetében. A mostani emelkedéssel pedig máris egy kritikus szintre ért az árfolyam, így kijelenthető, hogy meghatározó napok előtt állunk. Éppen ezért megnéztük, hogy milyen szintekre érdemes jelenleg figyelni a bitcoin esetében.

A bitcoin júniusban kezdett meredek esésbe, július elejéig pedig mintegy 25 százalékot esett az árfolyam. Az esés hátterében alapvetően három fő tényező állt:

Egyrészt az elmúlt napokban az árfolyamesést már kényszer likvidálások is okozták, korábban pedig az helyezte nyomás alá a piacot, hogy a megszűnt Mt. Gox kriptotőzsde 10 év után elkezdhet nagy mennyiségben bitcoint kiutalni a károsultaknak, a befektetők pedig attól tartanak, hogy a visszatérítésekre egy évtizede várakozó károsultak a tokenek kézhezvételekor azonnal elkezdenek eladni, ami komoly eladói nyomást okoz a piacon,

Emellett pedig az is hatással volt a piacra, hogy egy újabb jelentős bitcoin-transzfer történt Németországban.

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés