Előfizetői tartalom

Túl drága lett az étterem, inkább otthon főznek az emberek

Portfolio
Az otthoni főzés népszerűsége meghaladja a járvány alatti szintet, ami kedvez az élelmiszeripari vállalatoknak a jelenlegi gazdasági helyzetben - írta a Bloomberg.

A McCormick fűszergyártó vállalat a Barclas konferenciáján beszélt arról, hogy az étkezések mintegy 86%-át otthon készítik az emberek, ami két százalékponttal magasabb, mint a Covid-járvány idején. Az élelmiszeripari vállalatok szerint az infláció és a vámok által felhajtott árak időszakában, különösen az éttermekben, a fogyasztók nagyobb értéket találnak a saját...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Az előfizetés a következőket tartalmazza:

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái

Előfizetés