Előfizetői tartalom

A BMW gyára nem is készülhetett volna el szerencsétlenebb időpontban

Portfolio
A BMW új mexikói gyára hamarosan megkezdheti működését, a San Luis Potosi-i üzemben állítják majd elő a BMW 3-as szériájának egy részét, amit az USA piacain értékesít a cég. A kereskedelmi háború azonban közbeszólt, miután Donald Trump nemrég jelentette be, hogy vámot fog kivetni minden mexikói árura, a vámemelés pedig a lehető legrosszabbkor jött az elmúlt időszakban problémákkal küszködő BMW számára.

Az amerikai elnök a múlt héten jelentette be, hogy június 10-től 5 százalék vámot fog kivetni minden mexikói árura, majd a vámtarfák mértéke fokozatosan emelkedhet. Mindez a lehető legrosszabbkor jött a BMW-nek, miután a társaság a jövő héten nyitja meg az egymilliárd dolláros mexikói gyárát. A BMW 3-as szériájának egy részét a San Luis Potosi-i üzemben állítják...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés