Előfizetői tartalom

A sztárbefektető belenyúlt a darázsfészekbe - Titokban összejátszik a Google Kínával?

Portfolio
Az elmúlt napokban a figyelem középpontjába került, hogy milyen tevékenységeket folytat a Google Kínában. Az egész azzal kezdődött, hogy a legendás befektető, Peter Thiel meggyanúsította az internetes keresőóriást, hogy összedolgozott a kínai katonasággal és a cég megvizsgálására kérte az amerikai kormányzatot. A CNBC összeszedte, hogy mi mindent csinál a Google a távol-keleti országban.

Nekiment a napokban a legendás milliárdos befektető, Peter Thiel a Google-nek, azt állította, hogy az amerikai internetes keresőóriás összedolgozott a kínai katonasággal és felvetette, hogy az amerikai kormányzatnak vizsgálnia kellene a céget. Donald Trump kapott az ötleten, a válasza az volt, hogy "rá fognak nézni". A Google tagadja, hogy lettek volna kapcsolatai a kínai katonasággal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés