Előfizetői tartalom

Az MVM döntött az E.ON-vásárlásról - Marad a hírzárlat

MTI
Az eredeti határidőhöz képest mintegy kéthónapos csúszással, március második felében írhatják alá az E.ON magyarországi gázüzletága - az E.On Földgáz Trade Zrt. és az E.ON Földgáz Storage Zrt. - megvásárlásáról szóló szerződést, az ügyletre az állami MVM Zrt. keddi rendkívüli közgyűlése hírek szerint már rábólintott - írta a Napi Gazdaság.

A lap csütörtöki száma szerint a piacon korábban felmerültek olyan pletykák is, hogy az állam már inkább kihátrálna a több szakértő szerint is túlárazott vásárlásból; egyesek szerint erre vagy legalábbis komoly árcsökkentési szándékra utalhat a csúszás és a teljes információs zárlat. Felkai György, az MVM kommunikációs igazgatója a lap kérdésére határozottan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés