Előfizetői tartalom

Beolvadással egyesülnek az Alteo távhőtermelő leányvállalatai

Portfolio
Az Alteo a társaság-csoport cégstruktúrájának egyszerűsítését célzó folyamat újabb lépéseként elhatározta távhőtermelő leányvállalatainak egyesülését, amelynek során a Győri Erőmű Kft-be olvadnak be a társaság közvetlen és egyedüli befolyása alatt álló cégek. Az Alteo a beolvadással történő egyesülés időpontját 2019. december 31. napjában határozta meg, amelyet követően a Győri Erőmű Kft. cégneve Alteo-Therm Hő- és Villamosenergia-termelő Kft-re fog módosulni.

Az Alteo mai tájékoztatása szerint a társaság 2017. november 8-i rendkívüli közgyűlésén meghirdetett, a társaság-csoport cégstruktúrájának egyszerűsítését célzó folyamat újabb lépéseként elhatározta távhőtermelő leányvállalatainak egyesülését. Az egyesülés során a társaság egyedüli tagságával működő Győri Erőmű Kft-be beolvadnak a társaság közvetlen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés