Előfizetői tartalom

Berobbanhat az új technológia, amely elhozhatja a Bitcoin-korszak végét

Szegő Dániel
|
Tuan Anh Trinh
|
Kovács Ádám
Rosszabb, mint a tulipánmánia. Az egész egy átverés. Semmi esélye a túlélésre. Több áramot zabál, mint egész Magyarország. Ehhez hasonló, és sok más kritika éri folyamatosan a bitcoint, és a mögötte álló technológiát gyakorlatilag az első pillanattól fogva. Nos, azt kell hogy mondjuk, bizony látni már a Bitcoin technológia végét, de persze nem azért, mert a JP Morgan vezére, Jamie Dimon hülyeségeket nyilatkozik a médiában, hanem mert esetleg felváltja egy alapvetően hatékonyabb technológia.

Mi is az a blokkláncAhhoz, hogy jobban megértsük miről is van szó, kicsit térjünk ki arra, hogy általánosságban miből is áll össze egy blokklánc algoritmus (itt és itt már írtunk bővebben a témáról): Tranzakciók: a blokklác fő felhasználási területe tranzakciók decentralizált feldolgozása. Hogy pontosan mik is ezek a tranzakciók elég nagy spektrumban szórhatnak....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés