Előfizetői tartalom

Bitcoinba tennéd a pénzed? Készülj fel, hogy az egészet elbukhatod

Portfolio
Azok után, hogy a JP Morgan vezére csalásnak nevezte a bitcoint, Warren Buffett pedig délibábnak, a brit pénzügyi felügyelet vezetője is figyelmezeti a befektetőket. Andrew Bailey szerint aki bitcoinba fektet, annak fel kell készülnie arra, hogy akár a teljes összeget elvesztheti és nagyjából olyan kockázatos, mint a szerencsejáték.

Újabb komoly figyelmeztetést kaptak a bitcoin-befektetők, ezúttal a brit pénzügyi felügyelet vezetőjétől. Andrew Bailey szerint ha bitcoinba akarsz fektetni, akkor fel kell készülnöd arra, hogy akár az összes pénzt elveszted - nyilatkozta a BBC-nek. Bailey szerint az, hogy a kormányzatok és a jegybankok nem állnak be a világ első számú digitális pénze mögé, azzal jár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés