Előfizetői tartalom

Bosszút esküdött az Anonymous - A bankárok bánták

Portfolio
Az Anonymous hacktivista csoport megkezdte az "Utolsó Menedék" névre keresztelt hadműveletet, amelynek első célpontjai amerikai bankárok voltak. Közel 4000 bank vezetőjének személyes információit lopták el és tették közzé egy meghackelt kormányzati oldalon. Az akciót Aaron Swartz halálának megbosszulásáért indították el - írja az americanbanker.com.

Az Anonymous hackercsoport egy olyan szervezet, amely nem nyerészkedési céllal végez hacker-tevékenységet, hanem legtöbbször egy általuk társadalmi érdeknek tartott célért küzdenek, illetve sokszor a figyelemfelhívás a céljuk. A csoport az utolsó menedék hadműveletet Aaron Swartz végső elkeseredésében elkövetett öngyilkosságának megbosszulásáért indította el, a szövetségi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés