Előfizetői tartalom

Brutális mozgás a tőzsdéken, itt van 4 stratégia, ami működhet

Portfolio
A Bryn Mawr Trust alapkezelője a CNBC-nek adott nyilatkozatában kiemelte, hogy a brutális tőzsdei mozgások közepette több szektorban is lát fantáziát, Jeffrey Mills az egészségügy- és félvezető szektorok mellett a közműszektorban is lát lehetőséget, míg az alapkezelő szerint a hosszú távon gondolkodó befektetők számára a feltörekvő piacok esetében is érdemes körbe nézni.

A Bryn Mawr Trust alapkezelője négy stratégiát ajánl a jelenlegi volatilis piacokon befektetni kívánok számára: Jeffrey Mills a kamatlábra érzékeny szektorok mellett egy olyan piaci szegmensre fókuszál, ami alaposan megszenvedte az Egyesült Államok és Kína kereskedelmi háborújával kapcsolatos félelmeket és a globális recessziós aggodalmakat. A CNBC-nek nyilatkozó alapkezelő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés