Előfizetői tartalom

Eláll a szavad: megszereztük az összes Tesla-modell magyarországi árlistáját

Az ígéretek szerint hamarosan a magyar vásárlók nemcsak kipróbálhatják, hanem meg is vásárolhatják a Tesla bármelyik modelljét Budapesten. Ez viszont nem lesz olcsó mulatság, megszereztük ugyanis a Tesla-modellek magyarországi árlistáját, amelyből kiderül: a legolcsóbb Model 3 is bőven 20 millió forint fölött lesz, míg a legdrágább extrákkal telepakolt Model X-ért közel 65 millió forintot kell majd fizetni.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk egy magyarországi cég, az Universal Leasing Kft. fantáziát látott abban, hogy hosszas tárgyalások után felépítse saját szalonját, ahol a tervek szerint hamarosan a magyar vásárlók nemcsak kipróbálhatják, hanem meg is vásárolhatják a Tesla bármelyik modelljét. Ez persze nem lesz olcsó mulatság, A Tesla Model 3 legolcsóbb változatáért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés