Előfizetői tartalom

Elon Musk szép csendben hadat üzent az Audinak, a BMW-nek és a Mercedesnek

A Tesla menedzsmentje nagyon sok információmorzsát elejtett a harmadik negyedéves beszámolóban, valamint az azt követő konferenciabeszélgetés során. Ezeket összeszedve egy olyan terv rajzolódik ki, amelynek célja nem lehet más, mint a szedán szegmens globális meghódítása hosszútávon. Nagyon rossz hír ez a német prémiumgyártóknak, legnépszerűbb modelljeiknek ugyanis az amerikai vereség után, Európában és Kínában is meg kell mérkőzniük a Tesla Model 3-mal hamarosan.

Célkeresztben Európa és ÁzsiaElon Musk és csapata a Model S-el már megmutatta, képesek egy tisztán elektromos autóval is maguk mögé utasítani az összes autógyártót a világon, a luxusszedán kategóriában ugyanis az ő modelljükből fogyott a legtöbb Amerikában és Európában tavaly. A jelek szerint hasonló babérokra törnek majd a Model 3-mal is, amely már most Amerika ötödik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés