Előfizetői tartalom

Musk szerint igazi áttörés jöhet az akkumulátoroknál (2.)

Kedden lezajlott a Tesla közgyűlése, amelynek végén Elon Musk természetesen megtarthatta vezető pozícióját a vállalat élén. Voltak ugyan olyan nagybefektetők, akik jelezték, szívesen leváltanák és akadt olyan is, aki a menedzsmentet struktúráját alakította volna át látványosan, de ezekre nem került sor. Sor került viszont számos olyan terv ismertetésére, amelyeket a Tesla vezetése tűzött ki elérendő célként a következő hetekre, hónapokra és évekre.

A CleanTechnica oldalán jelent meg az a 17 pontból álló gyűjtemény, amely összefoglalja a Tesla menedzsmentjének legfontosabb terveit és céljait, mi az alábbi 10 pontot tartottuk kifejezetten izgalmasnak: A Tesla célja, hogy a Model 3 biztosítása 20-30 százalékkal legyen alacsonyabb, mint egy 3-as BMW-jé, vagy egy másik középkategóriás szedáné. Az amerikai gyártó tervei...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés