Előfizetői tartalom

Nagy volt a nyomás a Mercedesen - Erre Kecskeméten felépíti a legmodernebb gyárát a világon

Fontos mérföldkőhöz érkezett az az 1 milliárd euróból megvalósuló beruházás, amelynek keretében a Mercedes a legmodernebb gyárát építi fel nálunk a világon. Kecskeméten ugyanis stílszerűen megtörtént az Ipar 4.0 szellemében épülő új üzem digitális alapkőletétele. Az idáig vezető út viszont hosszú és rögös volt, amely alatt Magyarországnak sokszor kellett bizonyítania azért, hogy a kiváltságosok közé kerülhessen és kivívja a jogot arra, hogy a jövő autóit gyárthassa.

Portfolio-MAGE Ipar 4.0 Az Ipar 4.0 témája köré szervezzük őszi konferenciánkat, amelyre 2018. október 18.-án kerül sor a MAGE-vel közös szervezésben. Az eseményre kedvezményes Információ és jelentkezés Két héttel ezelőtt lerakták a Mercedes új kecskeméti üzemének alapkövét, ezzel újabb mérföldkőhöz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés