Előfizetői tartalom

Nem fognak plusz adót kivetni az elektromos autósokra Magyarországon

Portfolio
A magyarországi elektromobilitás fejlődése terén az ország fizikai és elszámolási átjárhatóságának biztosítását tartja a két legfontosabb feladatnak a Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkára - írja a Magyar Idők. Lepsényi István hangsúlyozta, hogy a magyar kutatás-fejlesztésnek Európaszerte van létjogosultsága, a hazai autóbuszgyártás pedig felívelő pályára lépett.

A kutatás és fejlesztés (k+f) területéről szólva Lepsényi István hangsúlyozta, hogy Budapesten már másfél éve üzemel egy húszdarabos, tisztán magyar fejlesztésű és gyártású elektromosbusz-flotta. A Modern városok program keretében idén további elektromos buszok beszerzése is várható. Az év közepére készül el az az átfogó tanulmány, amely támogatja az elektromobilitás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés