Előfizetői tartalom

Darabokra szedtek egy új Teslát, és elájultak tőle a német mérnökök

Portfolio
Nemrég még attól volt hangos a világsajtó, hogy egy detroiti cég szakértői a '90-es években gyártott Kiákhoz hasonlították a Tesla legújabb modelljét, miután vásároltak maguknak egyet és darabokra szedték. A Süddeutsche Zeitungban viszont most megjelent egy anyag, amelyben állítják, az egyik német prémiumautó-gyártó négyszeres áron Európába hozatott egy új Model 3-at és miután szétszedték a német mérnökök, a látottaktól teljesen el voltak ájulva.

Amerikában keményen támadták az új TeslátNem véletlen, hogy a fél világ a Tesla Model 3-mal van elfoglalva, Elon Musk és csapata ugyanis az elmúlt 100 év legmeghatározóbb modelljének tömeggyártását kezdte meg 2017 júniusában. A termelés felfuttatása ugyan nem a korábbi ígéretek, tervek szerint halad, viszont így is több ezer darab került leszállításra az amerikai elektromosautó-gyártó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés