Előfizetői tartalom

December első felében érkezhet a tőzsdére a Megakrán

Portfolio
A Megakrán ma bejelentette, hogy a társaság közgyűlése elhatározta a zártkörű tőkeemelés során újonnan kibocsátandó részvényeknek a BÉT Xtend piacra történő regisztrációját, és jóváhagyta a cég részvényeivel való kereskedés megkezdése iráni kérelem benyújtását. A Megakrán várakozásai szerint a társaság részvényeinek a BÉT Xtend piacára történő bevezetésére 2018. decemberének első felében kerülhet sor.

A Megakrán szerdai tájékoztatása szerint a társaság zártkörű tőkeemelésében a Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt. által kezelt Nemzeti Tőzsdefejlesztési Alap 40 százalékos mértékben, az egyéb intézményi és magánbefektetők mintegy 30-30 százalékos mértékben vettek részt. Langmáhr Tamás, a társaság igazgatóságának elnöke a fenti tranzakcióval egyidejűleg 6 112...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés