Előfizetői tartalom

Egyedülálló fúzió jön a magyar tőzsdén

Portfolio
A Konzum és az Opus Global közgyűlésein elfogadott ütemterv szerint halad a két társaság fúziója, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) határozata alapján a két tőzsdei cég egyesüléséhez szükséges egyenértékűséget a Felügyelet elfogadta. Az MNB jóváhagyásával minden feltétele teljesült annak a folyamatnak, amelynek eredményeként a Budapesti Értéktőzsde ötödik legnagyobb vállalata jön létre június 30-ával.

Fontos állomásához érkezett a Konzum és az Opus Global fúziója. Csütörtökön hozták nyilvánosságra a BÉT honlapján az MNB jóváhagyó határozatát és a felügyeleti eljáráshoz szükséges, Egyenértékűségi Dokumentum részeként a 2018. évi proforma beszámoló főbb számait. A két társaság közgyűlésein elfogadott Közös Átalakulási Terv szerint, a fúzió a gyakorlatban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés