Előfizetői tartalom

A külföldi tőzsdére lépés lehetőségét vizsgálják az Alteónál

Elsősorban a részvénypiacon mutatkozik potenciál a tőkepiaci építkezésre az Alteo számára, de a társaságnak a kötvénypiacon is vannak tervei. 2019-ben alapvetően még a magyar tőkepiacon szeretnének mozogni, ugyanakkor a vállalatnál vizsgálják a külföldi tőzsdére lépés lehetőségét is - fogalmazott a Portfoliónak ifj. Chikán Attila, az Alteo vezérigazgatója, aki azt is elmondta, a részvénypiacon az egyik fő céljuk az, hogy a kisbefektetők is észrevegyék, érdemes Alteo-részvényt venni.

Portfolio: Az Alteo életében 2018 több mérföldkőnek is tekinthető fejleményt hozott. Hogyan áll a társaság tervei megvalósításával, hogyan értékeli a mögöttünk hagyott évet ebből a szempontból? Ifj. Chikán Attila: Nagyon pozitívan értékelem az eredményeket. Azt ígértük, hogy 2018 végéig befektetjük azt a pénzt, amit a 2016-os részvénykibocsátással, illetve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés