Hulladékgazdálkodási divíziót indít az Alteo

2019. január 11. 08:18    
nyomtatás
 
Hulladékgazdálkodás divíziót hoz létre az Alteo csoport, a lépés célja, hogy a társaság tovább bővítse eddigi jelenlétét az energetikai célú hulladékhasznosítási piacon.


Az új divízó az Energiatermelés és Energetikai Szolgáltatások Üzletága keretein belül indul el 2019-ben, és az Alteo tervei szerint a harmadik profitcenter lesz az Energiatermelés, Üzemeltetés és Karbantartás, valamint a Vállalkozás és Projektfejlesztés divízió mellett. A változás az Alteo csoport másik üzletágát, az Energiakereskedelem Üzletágat nem érinti.

Az Alteo-részvény árfolyama péntek reggel több mint 2 százalékkal erősödik, és 655 forint körül jár. Az árfolyam 2018-ban mintegy 10 százalékkal gyengült, 2019-ben eddig inkább stagnálást mutat.

Hulladékgazdálkodási divíziót indít az Alteo(BÉT)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Elemző (PIF)
Befektetési adminisztrációs referens
Devizapiaci üzletkötő
Junior devizapiaci üzletkötő
Junior elemző/elemző (KGE)
Junior elemző (MPP)
Szerkesztő-Újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium