Újabb ingatlanát értékesítheti a PannErgy

2019. június 14. 11:57    
nyomtatás
 
Megközelítőleg 3,8 forinttal növeli a PannErgy egy részvényre jutó eredményét a társaság júniusi ingatlanértékesítése - tudtuk meg a társaságtól.

Kereskedés Pannergy-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

A társaság június 11-én jelentette be, hogy értékesítette a tulajdonában lévő csepeli, (Budapest XXI. kerület) Dézsa utcában található, a PannErgy csoport főtevékenységéhez, az energetikához nem kapcsolódó ipari ingatlanát. Az adásvétel eredményeképpen a PannErgy 375 millió forint bevételt és 68 millió forint nyereséget realizál.

Az ügylettel, illetve az esetleges további hasonló értékesítési tervekkel kapcsolatban megkerestük a PannErgy-t. A társaság válasza szerint még egy olyan, debreceni ingatlan van a tulajdonában, amely nem az energetikai tevékenységéhez kapcsolódik, és amelyet megfelelő ajánlat esetén értékesíthet.

Az ingatlanok értékesítésére nem dolgozott ki különösebb stratégiát a társaság, az elsődleges szempontot a megfelelő értékesítési feltételek jelentik. A nem energetikához kacsolódó ingatlanvagyon már nem képez meghatározó értéket a társaság eszközportfóliójában - közölték.

A tranzakcióból, illetve az esetleges újabb ügyletből befolyó összeget folyamatban lévő beruházásokra, illetve akvizícióra fordíthatja a vállalat. Jelenleg több fűtési szezonon kívüli munkálat és beruházás folyik a társaságnál, továbbá a márciusban bejelentett miskolci visszasajtoló kút akvizíciója is folyamatban van még.

Újabb ingatlanát értékesítheti a PannErgyCímlapkép: MTI/Krizsán Csaba

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Tematikus cikk

Mit jelez a magyar gazdaságnak az Intrum indexe? (x)

Magas GDP-növekedést vetít előre az Intrum Fizetőképességi Index. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium