Előfizetői tartalom

Ez az életfeladatom, egy sajnálatos haláleset nem futamít meg!

Horváth Zoltán
Andy Vajna halálával gyakorlatilag lenullázódtak azok a tervek, amiket az Est Media nagytulajdonosa, Balázs Csaba és Vajna hajtott volna végre, pedig a filmügyi kormánybiztos média- vagy ingalanportfóliójának egyes elemei is bekerülhettek volna a tőzsdei cégbe. Most ott tart az Est Media, ahol egy éve, a jelenleg több mint 13 milliárd forint piaci értékű vállalat továbbra is üres, még bevétele sincs, csak a remény, hogy egy befektető fantáziát lát benne, és megtölti tartalommal. Balázs Csabával, az Est Media nagytulajdonosával beszéltünk, aki elmondta, jelenleg is folytat tárgyalásokat potenciális befektetőkkel.

Közel egy éve beszélgettünk utoljára, akkor az Est Media piaci kapitalizációja 7 milliárd forint körül állt, a cégben gyakorlatilag nem volt fundamentum, nem végzett tevékenységet, nem volt alkalmazottja. Most nagyjából dupláját éri a vállalat. Mi található most az Est Mediában? Ha fundamentumokat nézzük, akkor ugyanaz. Vagy ugyanaz van, vagy ugyanaz nincs. A társaság életének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés