Előfizetői tartalom

Felpörögtek a jegyeladások: mit hoz az idei fesztiválszezon?

Portfolio
Már most vannak olyan jegytípusok, amik elfogytak, ahogy olyanok is, amelyekből tízszer annyit adtak el, mint a tavalyi év azonos időszakában - derül ki a hazai fesztiválszervezőkkel készített körképünkből. Néhány hét múlva indul az idei szezon: a következő 3 hónapban - az előző évekhez hasonlóan - szinte minden hétvégére jut majd egy-egy könnyűzenei rendezvény. Lássuk, hogy mire számítanak 2018-ban a legnépszerűbb fesztiválok főszervezői.

Tavaly november végétől folyamatosan nyílttá tették a 2018-as nyári fesztiválok a jegyvásárlást, május elején pedig már ezerrel pörög az értékesítés. Minden évben vannak olyan jegy- és bérlettípusok, amikhez júniusban már nem lehet hozzájutni, illetve ilyenkor már lehet látni, hogy hogyan alakul az adott év: például azt, hogy várható-e újabb fesztiválrekord és melyek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés