Előfizetői tartalom

Hatalmasat lehet kaszálni a világot felforgató egészség-bizniszekkel

A különböző ételérzékenységekre specializált termékek és organikus élelmiszerek rohamos tempóban forgatják fel az iparágat, amíg a tömegek kedvencének számító óriások, mint a Coca Cola vagy McDonald's évek óta vergődnek. A gasztroforradalmat meglovagló, termékeiken keresztül az egészséges életmód és fogyás beteljesedését ígérő kis cégek néhány év alatt behálózták az egész világot.

Mindennapos jelenséggé váltak a közösségi médiából visszaköszönő ételfotók, amelyeknek ma már nem csak gusztusosnak, de egészségesek is kell lenniük, ahogy nem telhet el nap, hogy ne szembesüljünk valamelyik ismerősünk futóteljesítményével a hírfolyamban. Az egészséges életmód - vagy legalábbis az arra való törekvés - minden eddiginél fontosabbá vált egy olyan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés