HBO Max néven indul el a legújabb Netflix-gyilkos szolgáltatás

2019. július 9. 19:39    
nyomtatás
 
HBO Max lesz a neve a WarnerMedia streaming-szolgáltatásának, amely 2020 tavaszán indul majd el, körülbelül 10 ezer órányi tartalommal - áll a vállalat közleményében. A szolgáltatás árazását még nem tették közzé.

Kereskedés Netflix-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

Az HBO Max olyan műsorokkal indul, mint a Jóbarátok vagy a Kaliforniába jöttem, de exkluzív sorozatokat is indítanak, mint a Dűne adaptációja. A WarnerMedia számoz üzletága, többek közt a Warner Bros, a CNN, a Cartoon Network, az Adult Swim és a Looney Tunes is szolgáltat majd a streaming-hálózatnak tartalmat.

Egyelőre azt még nem tették közzé, hogyan árazzák majd a szolgáltatást. Az HBO Max olyan cégekkel konkurál majd, mint a Netflix vagy a Hulu.

A Netflix részvényei 0,73%-os pluszban, a WarnerMedia anyacégének, az AT&T-nek árfolyama 2,36%-os mínuszban van a mai kereskedésben.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő-újságíró
Befektetési tanácsadó
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium