Már nem akadozik a bankkártyás fizetés a boltokban

2019. június 13. 13:58    
nyomtatás
 
Több olvasónk és kollégánk is jelezte, hogy akadozik a bankkártyás fizetés az elfogadóhelyeken, később az OTP közölte: a Mastercard és Maestro kártyákkal akadt gond.

UPDATE: Tájékoztatjuk, hogy a mai nap folyamán, a banktól független technikai hiba megoldódott, a kártyás tranzakciók zavartalanul megvalósulnak.


Kereskedés OTP-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

Már múlt pénteken is több boltban akadozott vagy lassú volt a kártyás fizetés, és úgy tűnik, most is rendszerszintű gond van a kártyaelfogadással.

Az OTP Bank közlése szerint technikai probléma miatt a Mastercard és a Maestro kártyákat "csak korlátozottan" lehet használni, Visa kártyákkal zavartalanul lehet fizetni.

Az OTP Bank kiemelte azt is: nem náluk van a hiba, az említett kártyákkal más bankoknál is fennáll a probléma, csak ők jelezték ezt egyelőre.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Tematikus cikk

Mit jelez a magyar gazdaságnak az Intrum indexe? (x)

Magas GDP-növekedést vetít előre az Intrum Fizetőképességi Index. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Rendezvényszervező
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium