Előfizetői tartalom

Megőrül az internet az új fizetéses MLM-rendszerért - Kamu lenne?

Magyarországon is megjelent a "Q", a saját magát a "következő bitcoinként" aposztrofáló virtuális pénz. Sajátossága, hogy a legtöbb virtuális devizával ellentétben nem blockchain alapú, viszont ugyanúgy a hagyományos fizetési rendszerek megdöntését tűzte ki célul. MLM-rendszerben terjed, de a korai belépőknek nem kell (egyelőre) semmit befizetniük a sémába, elég a regisztráció. Bár hatalmas tervei vannak a Q-kezdeményezés üzemeltetőinek (például az irányítás kicsavarása a jegybankrendszer és a hitelkártyarendszer kezéből), egyelőre szinte semmit nem tudni arról, hogy tervezik megvalósítani elképesztő ambícióikat. Megnéztük, mit kell tudni a Q-ról, az új MLM-es őrületről.

Portfolio Banking Technology 2018 Hasonló témákról szó lesz a Portfolio Banking Technology 2018 konferenciáján is. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés A jövő fizetési rendszere - egy MLM lenne?Sokan úgy gondolják, a digitális fizetési rendszerek jövője egy decentralizált, blockchain alapú...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés