Megújul az Erste mobiltárcája

2018. november 8. 12:05    
nyomtatás
 
Megújult az Erste MobilePay, új felületet kapott, és az alkalmazás tudásában is bővült: többek között hűségkártyákat is lehet már benne tárolni.

Harmati László, az Erste Bank vezérigazgató-helyettese is részt vesz jövő csütörtöki Banking Technology konferenciánkon. Regisztráció az utolsó helyekre itt!Kereskedés Erste Bank-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!


Az Erste Bank sajátmárkás mobiltárcája a Cellum mobilfizetési technológiáját használja, a még 2014 elején elindult szolgáltatás többféle funkcióval rendelkezett: a kártyafeltöltéstől kezdve a csekkbefizetésen át a GPS-alapú parkolásig, Magyarországon elsőként kínált a felhasználói számára bankkártyáról bankkártyára történő pénzküldési lehetőséget. Az évek során további fejlesztésekkel bővült az alkalmazás, így például tavaly óta már az ujjlenyomatos azonosítást is támogatja.

Az Erste MobilePay friss verziója egy modernebb, letisztultabb felhasználói felületettel mutatkozott most be, a Cellummal közösen kialakítva új funkciókkal is gazdagodott az alkalmazás.

A felhasználók mostantól tárolhatják benne a hűségkártyáikat, így azokat többé nem kell magukkal vinniük a vásárláshoz. Emellett pénzügyi (PFM) funkcióval is bővül az app: adatvizualizációval segít nyomon követni a költéseinket, így tudatosabban bánhatunk a pénzünkkel. A már megszokott funkciók használata is jelentősen egyszerűsödik.


A megújult Erste MobilePay november 5-től érhető el Android és iOS rendszerű okostelefonokra. A teljes megújulás miatt az alkalmazást újra kell telepíteni, azonban a regisztrációs folyamat a korábbinál egyszerűbb és gyorsabb. A jelenlegi felhasználók még egy hónapig használhatják a régi verziót, azonban új kártyákat már nem regisztrálhatnak benne.

A bank ügyfeleinek ma már 40 százaléka használja nap mint nap a digitális csatornákat, és folyamatosan növekszik azok száma, akik mobiltelefonos applikációk segítségével intézik pénzügyeiket. Az Erste MobilBankot már több mint százezer ügyfél használja okostelefonján, és a megújulás után a MobilePay alkalmazás esetén is gyors bővülésre számítunk


- hangsúlyozta Harmati László az Erste Bank vezérigazgató-helyettese.


Harmati László

vezérigazgató-helyettes

Erste Bank

Harmati László jelenleg az Erste Bank vezérigazgató-helyettese, 2002-től az FHB Kereskedelmi Bank Zrt. vezérigazgatója volt. 1999-2002-ig a Magyar Nemzeti Bank szabályozási főosztályvezetője, ezt megelőzően két évig... Tovább »
Harmati László, az Erste Bank vezérigazgató-helyettese is részt vesz jövő csütörtöki Banking Technology konferenciánkon. Regisztráció az utolsó helyekre itt!

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium