Előfizetői tartalom

Itt a brókercégek friss rangsora: fej-fej mellett a Wood és a Concorde

Portfolio
Korrekciót hozott a május a tőzsdéken, a magyar tőzsdén is, mindegyik hazai blue chip árfolyama esett az elmúlt hónapban. A forgalom közben felpörgött, áprilishoz képest legalábbis, az év második legnagyobb forgalmú hónapja volt május a BÉT-en. A brókercégek közül a Wood-Concorde párharcából ezúttal a Wood került ki győztesen.

A romló nemzetközi hangulatban korrekciót hozott a május a budapesti tőzsdén, a blue chipek mindegyike kisebb-nagyobb esést szenvedett el. A Mol viszonylag mérsékelt, 1 százalékos csökkenéssel megúszta a hónapot, a Richter és a Telekom viszont 8 százalék feletti mértékben értékelődött le. Az OTP árfolyama 5 százalékkal került lejjebb az elmúlt egy hónapban.A forgalom felpörgött...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés