Előfizetői tartalom

Itt a Graphisoft Park osztalékjavaslata

MTI
A Graphisoft Park SE Ingatlanfejlesztő Európai Részvénytársaság igazgatótanácsa az "A" sorozatú törzsrészvények után részvényenként 93 forint, a "B" sorozatú dolgozói részvények után pedig részvényenként 31 forint osztalék kifizetését javasolja a 2017. évi adózott eredmény és meglévő eredménytartalék terhére a társaság április 26-ra összehívott közgyűlésén - derül ki a társaság előterjesztéseiből, amelyeket csütörtökön tett közzé a BÉT honlapján.

A Graphisoft Park 2016-ra a törzsrészvényekre 78, a dolgozói részvényekre pedig 26 forint osztalékot fizetett. A Graphisoft Park az elért eredmény minimum 90 százalékának kifizetésére köteles, amennyiben ezt a szabad pénzeszközei lehetővé teszik - jelezte az igazgatótanács. A testület a társaság korábbi gyakorlatának megfelelően, a 2017-ben elért konszolidált eredmény...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés