Előfizetői tartalom

Januártól drágulhat a gáz - Jön az új tarifarendszer

Portfolio
Januártól változhat az egyetemes gázszolgáltatás tarifarendszere. A jogszabálytervezet szerint az évi 3000 ezer köbméternél többet fogyasztók részére új, magasabb tarifasávot hoznának létre, amelyet az érintett fogyasztók esetében a teljes elfogyasztott mennyiségre vonatkozna. Ugyancsak az új tarifasávban kerülhetnek az egyetemes szolgáltatásra jogosult nem lakossági fogyasztók is.

A Magyar Nemzet értesülései szerint elkészült a egyetemes gázszolgáltatás tarifarendszerének átalakítását célzó jogszabálytervezet. Ennek értelmében január elsejétől új díjsávot hoznának létre az évi 3000 köbméternél többet fogyasztók részére. A lap kalkuláció szerint, ebben a sávban egy 10%-os díjemelés esetén éves szinten 35 ezer forinttal emelkednének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés