Előfizetői tartalom

Jól sikerült a második negyedév a Graphisoft Parknál

Portfolio
A keddi piaczárás után tette közzé második negyedéves beszámolóját a Graphisoft Park, a társaság árbevétel és nettó profit soron is növekedésről számolt be a korábbi év hasonló időszakával összehasonlítva, az adózott eredmény több mint 50 százalékkal emelkedett, amely mögött a forint második negyedéves gyengülése mellett a társaság SZIT-státusza miatt a bázisidőszakhoz képest alacsonyabb adófizetési kötelezettsége húzódott meg. A menedzsment mindemellett lefelé módosította az idei évre vonatkozó árbevétel növekedési várakozásait, amit a cég a South Park irodaépület C és D blokkjainak az előzetesen vártnál későbbi átadásával indokolt.

Emelkedett az árbevétel2018. második negyedévében 6,3 százalékkal, 2,819 millió euróra emelkedett a Graphisoft Park árbevétele a korábbi év hasonló időszakával összehasonlítva, a tavaly átadott új fejlesztésekből származó bérleti díjak növekedésének köszönhetően.Az egyéb árbevétel 400 ezer euróval növekedett a negyedévben realizált egyszeri mérnöki szolgáltatások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés