Előfizetői tartalom

Jön a Xetra - Mi változik a magyar tőzsdén?

Portfolio
December elején a Budapesti Értéktőzsdén új kereskedési rendszert vezetnek be. A Xetra mind a befektetők, mind a piaci szereplők számára hoz újdonságokat, az alábbiakban körbejártuk, milyen változásokat hozhat a rendszercsere a brókercégek számában, a piaci forgalomban, likviditásban vagy például a strukturált termékek kereskedésében.

Hasonló témákról az október 17-én megrendezésre kerülő Budapesti Gazdasági Fórumon is szó esik. Mi az a Xetra? Bár a Xetrát 1997-ben, vagyis közel 16 éve fejlesztették ki, a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a mai napig a világ egyik leggyorsabb és leghatékonyabb elektronikus kereskedési rendszerének számít. A német Xetra rendszert Európa több tőzsdéjén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés