Jövő hét kedden lehet utoljára osztalékért venni a Richtert

2019. június 14. 13:15    
nyomtatás
 
Június 18-án lehet utoljára osztalékért venni a Richter részvényeit.

Kereskedés Richter-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

  • A Richter április 24-i közgyűlése részvényenként 100 forintos osztalék kifizetéséről határozott a tavalyi év eredménye után, a Richter a saját részvényeire eső osztalék mértékével korrigálja a kifizetést, azaz a saját részvények osztalékát az osztalékra jogosult részvényesek között, részvényeik arányában szétosztja. Az így korrigált részvényenkénti osztalék 100,2 forint.
  • Az utolsó nap, amikor még osztalékért meg lehet venni a Richter részvényeit, június 18, június 19-én már osztalékszelvény nélkül forognak a papírok.
  • A tulajdonosi megfeleltetés fordulónapja június 20, az osztalékra az jogosult, aki e nap végén a részvény tulajdonosa.
  • Az osztalékfizetés kezdőnapja június 27.
  • A csütörtöki záróárral számolva 2 százalékos osztalékhozamot nyújtanak a Richter részvényei.

Jövő hét kedden lehet utoljára osztalékért venni a Richtert
Klikk a képre!


(BÉT)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Tematikus cikk

Mit jelez a magyar gazdaságnak az Intrum indexe? (x)

Magas GDP-növekedést vetít előre az Intrum Fizetőképességi Index. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium