Kérelmezte részvényeinek Prémium kategóriába való átsorolását az AutoWallis

2019. június 12. 09:40    
nyomtatás
 
Az AutoWallis szerdán bejelentette, hogy a társaság kérelmezte részvényeinek a Budapesti Értéktőzsdén a Standard kategóriájából a Prémium kategóriába történő átsorolását.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

Az AutoWallis szerdai tájékoztatása szerint a társaság kérelmet adott be a Budapesti Értéktőzsde részére, amelyben indítványozta, hogy az AutoWallis által kibocsátott és tőzsdei forgalomban tartott, "C" sorozatú törzsrészvények -a következő kategória felülvizsgálatot megelőzően, és lehetőleg 2019. június 25. napjával - átsorolásra kerüljenek a Budapesti Értéktőzsde részvényei Standard kategóriájából a Prémium kategóriába.

A társaság a megítélése szerint teljesítette a részvények átsorolásához szükséges, a tőzsdei szabályokban előírt feltételeket.

Az AutoWallis befektetési igazgatója a Portfolionak adott interjújában februárban kiemelte, hogy a társaságnak több tőkepiaci célkitűzése van, így az AutoWallis célja, hogy részvényei bekerüljenek a Prémium kategóriába, valamint a BUX és CECE indexekbe. Az AutoWallis részvényei márciusban bekerültek a BUX indexbe és a BÉT vonatkozó feltételeinek teljesítése után a társaság papírjai a Standard kategóriából a Prémium kategóriába kerülhetnek át.

Az AutoWallis 0,4 százalékkal került ma feljebb, míg a társaság részvényárfolyama idén 4,9 százalékkal került feljebb.

Kérelmezte részvényeinek Prémium kategóriába való átsorolását az AutoWallis(BÉT)


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Tematikus cikk

Mit jelez a magyar gazdaságnak az Intrum indexe? (x)

Magas GDP-növekedést vetít előre az Intrum Fizetőképességi Index. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Rendezvényszervező
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium