Előfizetői tartalom

Kicsinálják a Netflixet a versenytársak? - Ijesztő adat érkezett

Portfolio
Megszenvedi az erős versenyt a Netflix, az amerikai előfizetőinek száma nyolc éve először csökkent a negyedévben, a külföldi előfizetők száma pedig a vártnál kisebb mértékben nőtt - derül ki a társaság piaczárás után közzétett gyorsjelentéséből. A hírre 12 százalékot zuhant a Netflix árfolyama a zárás utáni kereskedésben, pedig a negyedéves profit felülmúlta az elemzői várakozásokat és a menedzsment is optimista.

Az előfizetőszámElőfizetőket vesztett a Netflix a hazai piacán, az Egyesült Államokban 60,103 millió fizető felhasználója volt a streaming szolgáltatására június végén, ami 126 ezer fővel kevesebb, mint az első negyedév zárásakor. Csökkenésre nyolc éve nem volt példa a cégnél. A külföldi piacain azonban folytatódott a növekedés, az Amerikán kívüli területeken 91,459...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés