Előfizetői tartalom

Kilőtt az OTP, szárnyalt a Richter

Portfolio
Láthatóan a Fed legutóbbi kamatdöntésének jegyzőkönyve által okozott piaci ijedtség nem volt tartós, ezt szakértők azzal magyarázták, hogy a jegybank jelzései ellenére a piac nem ad sok esélyt egy júniusi kamatemelésnek. Pénteken így már érdemi erősödéseket láthattunk Nyugat-Európában, a német, az angol és a francia tőzsde értéke 1-1,5 százalékos erősödést mutatott késő délután. Ebben a kedvező nemzetközi befektetői környezetben a magyar tőzsde is jól teljesített, az összes nagypapírt vették a befektetők.

2016. május 20. 17:31 Megosztás Érdemi erősödéssel zártuk a hetet A BUX értéke 2,7 százalékot erősödött, amit az is segített, hogy az összes nagypapírt vették a befektetők. Az OTP árfolyama 2,4 százalékot, a Mol árfolyama 3,2 százalékot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés