Előfizetői tartalom

Lázár radikális javaslattal állt elő: tömegesen tűnhetnek el a dohányboltok Magyarországról

Portfolio
Tovább csökkenhet a dohánytermékeket árusító helyek száma Magyarországon, ha megvalósul az a javaslat, amit csütörtök délután nyújtott be Lázár János. A parlament oldalára felkerült törvényjavaslat értelmében ugyanis az eddiginél negyedével kevesebb koncessziót lehet majd kiosztani. Persze ez nem érinti a most működő dohányboltokat, de a jövőben a szigorúbb szabályok szerint járnának el.

Csütörtök délután került fel a parlament honlapjára Lázár János javaslata "A fiatalkorúak dohányzásának visszaszorításával és a nemdohányzók védelmével összefüggő egyes törvények módosításáról". A törvényjavaslat több ponton módosítja, finomítja az eddigi szabályozást. A fiatalkorúak dohányzásának visszaszorításáról és a dohánytermékek kiskereskedelméről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés