Másfél milliós visszahívás a Fordnál

2019. február 13. 19:20    
nyomtatás
 
Közel másfél millió autót hív vissza a Ford az egyik legnépszerűbb modelljével váltóproblémák miatt.


Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

  • 1,48 millió F-150-es pickupot hív vissza a Ford Észak-Amerikában. Az Egyesült Államokban 1,26 millió, Kanadában pedig további 221 ezer járművet érint a visszahívás.
  • Az autógyártó egyik legnépszerűbb modelljéből a 2011 és 2013 között gyártottakkal lehetnek problémák.
  • A hatsebességes automata váltóval szerelt autók váltója figyelmeztetés nélkül a vezető akarata ellenére egyes fokozatba kapcsolhat vissza, ami azzal járhat, hogy a vezető elveszíti irányítását a jármű felett.
  • A Ford eddig 5 olyan balesetről tud, ami a váltó rendellenes működése miatt következett be.


(Reuters)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium