Mínuszban zárta a hetet az amerikai tőzsde Percről-percre

2019. június 14. 22:02    
nyomtatás
 
Nem sikerült magukhoz térniük a gyengébb piacnyitásból az amerikai tőzsdéknek, a három vezető részvényindex mindegyike mínuszban zárta a napot és ezzel a hetet is.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

Nem sikerült a szépítés, mínuszban zárt Amerika 2019.06.14 22:02

A nap végére sem sikerült feljebb tornázniuk magukat az amerikai részvényindexeknek,végül mindhárom negatív tartományban zárt:

  • A Dow -0,06%-ban,
  • az S&P 500 -0,16%-ban,
  • a Nasdaq pedig -0,52%-ban fejezte be a napot.

Mínuszban zárhatja a hetet az amerikai tőzsde 2019.06.14 19:58

Pénteken ismét a kereskedelmi háború vetett árnyékot a részvénypiacokra, miután az amerikai félvezetőgyártó, a Broadcom csütörtökön 2 milliárd dollárral 22,50 milliárd dollárra vágta vissza az idei évre vonatkozó bevétel várakozásait, a cég a chipek iránt mutatkozó kereslet széleskörű visszaesésére figyelmeztetett, amit a társaság az USA és Kína kereskedelmi konfliktusával indokolt.

A befektetők mindemellett a beérkező kínai makroadatokra fókuszáltak, a kínai ipari termelés éves összevetésben 5 százalékkal bővült májusban, míg a Reuters elemzői konszenzusa 5,5 százalékos növekedésre számított, a növekedés üteme több mint 17 éve a legalacsonyabb volt. A vártnál gyengébb májusi adatok tovább erősítették azokat a várakozásokat, hogy a pekingi vezetés újabb gazdaságélénkítő intézkedéseket tesz.

A nyitást így mérsékelt eséssel kezdte az amerikai tőzsde, ebben a zárás előtti két órában sincs érdemi változás: a Nasdaq közel 0,6, az S&P 500 közel 0,3, míg a Dow 0,17%-kal van lejjebb tegnapi záróértékéhez képest.

Mínuszban zárhatja a hetet az amerikai tőzsde

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Tematikus cikk

Mit jelez a magyar gazdaságnak az Intrum indexe? (x)

Magas GDP-növekedést vetít előre az Intrum Fizetőképességi Index. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium