Előfizetői tartalom

Nagyot esett szerdán a magyar tőzsde

Portfolio
A jelentős keddi esés után felfelé kapaszkodtak az európai tőzsdék ma délelőtt, majd a szerdai kereskedés második felére ráfordulva az európai részvényindexek tovább emelkedtek, bár a szerdai piaczárás felé közeledve alábbhagyott a kezdeti lendület. A magyar tőzsde alulteljesített szerdán, a BUX nagy eséssel zárta a hét harmadik napját, a hazai nagypapírok közül a Mol teljesített a leggyengébben, az olajvállalat árfolyama 3,7 százalékos eséssel zárta a szerdai kereskedést.

2018. október 24. 17:18 Megosztás Nagyot esett szerdán a magyar tőzsde Eséssel zárt a szerdai napot a magyar tőzsde, a hazai részvényindex 18,9 milliárd forintos forgalom és 733 pontos esés mellett 2 százalékkal került lejjebb. A blue chipek kivétel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés