Előfizetői tartalom

Néhány óra múlva összeül az elit titkos szövetsége: 11 sorsdöntő témáról tárgyalnak

MTI
|
Portfolio
Csütörtökön összeül a titkokkal körbeszőtt, a világ legnagyobb hatalmú embereit a tagjai között tudó Bilderberg-csoport a svájci Montreux-ben. A holnap kezdődő találkozónak 11 fő témája közé tartozik majd a nemzetközi stabilitás, Európa jövője, Nagy-Britannia kiválása az Európai Unióból és az éghajlatváltozás - derült ki a szervezők keddi közléséből.

A résztvevők között szerepel idén Jared Kushner, Donald Trump amerikai elnök veje és tanácsadója, Mark Rutte holland kormányfő, Ursula von der Leyen német védelmi miniszter, Bruno Le Maire francia gazdasági miniszter, Audrey Azoulay, az UNESCO főigazgatója, Jens Stoltenberg NATO-főtitkár és Henry Kissinger volt amerikai külügyminiszter. A 67. Bilderberg-találkozót 2019. május...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés