Előfizetői tartalom

Nemzetbiztonsági ellenőrzés jöhet egy hazai tőzsdei cég nagyrészvényeseinél

Portfolio
Az OTT-One bejelentette, hogy a társaság több jövőbeli projektjeinek alapvető kritériumnak számít a titkos iratkezelési feltételek megteremtése és az ehhez kapcsolódó minősítések, engedélyek megszerzése. A vonatkozó kormányrendelet alapján az OTT-One-nal szemben iparbiztonsági ellenőrzési eljárást rendeltek, amelynek keretében a cég ellenőrzésén túl a társaság ügyvezetését ellátó személyeket is ellenőrzik, továbbá ellenőrzik a társaság öt százalékot meghaladó vagyoni hozzájárulással rendelkező részvényeseit is.

Az OTT-One bejelentette, hogy a társaság több, jövőbeli projektjénél alapvető kritériumnak számít a titkos iratkezelési feltételek megteremtése és az ehhez kapcsolódó minősítések, engedélyek megszerzése. Ezen okok miatt folyamatban van a társaság részére történő telephely biztonsági tanúsítványok megszerzése az alább minősítésekre: Nemzeti "Szigorúan titkos!" EU...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés