Előfizetői tartalom

Nyolc emeletes vonatot rendelt meg a MÁV

Portfolio
Újabb nyolc emeletes KISS motorvonat szállításáról írt alá szerződést a MÁV-Start Zrt. és a Stadler Bussnang AG a Dunakeszi Járműjavító Kft. telephelyén, ahol hamarosan elkezdődik a már korábban megrendelt 11 KISS jármű kocsijainak összeszerelése. A motorvonatok várhatóan 2019 végétől szállíthatnak utasokat a váci és a ceglédi elővárosi vasútvonalakon - olvasható a MÁV közleményében.

A MÁV-Start 2019 végétől 11 darab nagykapacitású motorvonatot állít forgalomba a legforgalmasabb Budapest-Vác-Szob és Budapest-Cegléd-Szolnok vasútvonalakon. A KISS (Komfortabler Innovativer Spurtstarker S-Bahn-Zug) vonatok 600 ülőhelyes, emeletes vonatok, emlyek 160 km/h engedélyezett sebességgel közlekedhetnek, 95 százalék feletti rendelkezésre állással üzemelnek.A KISS-ek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés