Előfizetői tartalom

Pénzt kap a kormánytól a Debreceni Egyetem

MTI
Jelentős források jutnak a debreceni műszaki képzés továbbfejlesztésére - jelentette be az innovációs és technológiai miniszter pénteken a Debreceni Egyetemen, az intézmény és a Continental Powertrain Hungary Kft. stratégiai együttműködési megállapodásának aláírási ceremóniáján megjegyezve, hogy az erről szóló előterjesztés két héten belül a kormány elé kerül.

Palkovics László elmondta: két éve kezdődött a debreceni mérnökképzés erősítésének folyamata, s az a céljuk, hogy "teljes portfóliójú mérnökképzés legyen Debrecenben (...), s a műszaki egyetemmel versenyképes oktatási rendszer jöjjön létre". A tárcavezető emlékeztetett arra, hogy 2014-ben kezdődött meg a felsőoktatás átalakítása, most pedig a magyar kutatási-innovációs...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés