Előfizetői tartalom

Szép csendben elindult a McDonald's házhoz szállítása Budapesten

Portfolio
Elindult a McDonald's házhozszállítási szolgáltatása Budapesten, miután a Netpincér VIII. kerületi opciói között a hamburgerek szekciójában már megtalálható a gyorsétteremlánc kínálata. A G7 szerint a házhoz szállítás egyelőre csupán a belváros Kiskörúton belüli részeire terjed ki, azonban a portál szerint a szolgáltatási területet viszonylag gyorsan bővítheti majd a McDonald's.

Már a McDonald's is kínál házhozszállítási szolgáltatást Budapesten, a G7 szerint a gyorsétteremlánc a lépést egyelőre hivatalosan nem jelentette be, azonban a Netpincér VIII. kerületi opciói között a hamburgerek szekciójában már megtalálható a McDonald's kínálata. A G7 információi szerint a McDonald's hosszas előkészítés után vág bele a házhoz szállításba,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés